Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazgılar ciddi durumların yöntem göstericisidir.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu kapılar 360 perese ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye elverişli halde üretilmeleridir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu rütbe ahşap bapnın yasak olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de Yangın Çıkış Kapısı fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da yarar maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, Yangın Kapısı sertifikasız yangın kapıları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir Yangın Kapısı almaşık sunar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

CMD Maden; nitelikli ve güvenilir yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde iş vermektedir.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir sair önemli olanı da ateşlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kerte birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapsı, yalnızca yangın ve dumanın yayılmasını bastırmak midein dahili olarak ağırlıkldıkları ve tasarlandıkları dâhilin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın güvenlik bapsı da hiçbir noktada engellenmez.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Report this wiki page